Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema sreće

T. Reid nakon tulumarenja završila u bolnici zbog trovanja hranom

tara reid
Pixsell
21.07.2012.
u 17:00

Posljednjih nekoliko tjedana glumica 'Američke pite' i poznata partijanerica,Tara Reid, neprestano je tulumarila.

Posljednjih nekoliko tjedana glumica je provela odmarajući se u Francuskoj. No njezin odmor naglo je prekinut nakon što je završila u bolnici zbog bolova u želudcu. Prema pisanju američkog portala TMZ, Tara Reid boluje od upalne bolesti gušterače, odnosno, akutnog pankreatitisa.

Prije nekoliko dana glumica \'Američke pite\' snimljena je kako se drži za trubuh tijekom šetnje. Poznata partijanerica uskoro se oglasila na Twitteru i uvjerila fanove kako je riječ o trovanju hranom.

Napisala je da se osjeća dobro i otkrila da je ozlijedila leđa tijekom vožnje jet-skija. Posljednjih nekoliko tjedana glumica je prije odlaska u bolnicu neprestano tulumarila i sunčala se na luksuznoj jahti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije