Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krojač samo za jeans

Svaki dan troši pravo bogatstvo da bi joj traperice savršeno pristajale!

Kim Kardashian
Foto: MCRF/Press Association/PIXSELL
1/4
22.01.2014.
u 19:06

Kim, kao i mnogi, ima problema s pronalaženjem pravog para jeans hlača, stoga je unajmila stilista koji joj olakšava tu muku

Stražnjica Kim Kardashian toliko je poznata da ima vlastiti Twitter račun. No, kao i mnogi, Kim ima problema s pronalaženjem pravog para jeans hlača.

No, Kim i tu ima pomoć gotovo zlata vrijednu jer svaki dan na krojača, koji u bilo kojem trenutku pazi da joj jeans stoji besprijekorno, troši 30.000 kuna.

Stilist Cornelius Clay (23) prilagođava jeans Kim Kardashian svaki put kad ona to poželi.

– Kim ima struk veličine 36, dok joj je stražnjica veličine 42, pa često kupi broj veće hlače te ih suzi u struku. Visoka je samo 157 centimetara pa ih mora i skratiti – kaže izvor.

>>Prijateljica Kim Kardashian bujnija i od nje

>>Kim Kardashian sve ćelavija. Uzrok – pretjerano mršavljenje?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije