Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez dozvole za Australiju

Supruga Johnnyja Deppa izbjegla kaznu zbog krijumčarenja pasa

Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL
1/2
18.04.2016.
u 10:10

Trenutačno je joj je izrečena uvjetna kazna od mjesec dana, a ako prekrši pravila suda, slijedi joj kazna od 770 dolara.

Supruga glumca Johnnyja Deppa, Amber Heard danas je izbjegla kaznu na sudu koju je trebala dobiti zbog krijumčarenja pasa u Australiju, piše BBC.

Priznala je da je kriva za neposjedovanje dozvole za pse pa joj je trenutačno izrečena uvjetna kazna od mjesec dana. Ako prekrši pravila suda, slijedi joj kazna od 770 dolara. 

Par je u prošlosti već dva puta ilegalno dovodio svoje jorkširske terijere, za koje nemaju potrebne dozvole da budu u Australiji. 

Zbog toga joj je prijetilo 10 godina zatvora ili kazna od 265.000 australskih dolara.

>> Johnny Depp u problemima: Australske vlasti prijete da će mu uspavati pse

Komentara 1

ME
melinda
11:02 18.04.2016.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije