Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni supružnici:

Leonarda i Zvone Boban, Nikolina i Vidoje Ristović

Poznati na špici
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/10
12.04.2014.
u 17:21

Zrake sunca izmamile su građane na zagrebačke ulice i uživanje u subotnjem prijepodnevu. Gotovo da i nije bilo slobodnih mjesta u kafićima na Cvjetnom trgu, a mnogi naši poznati rado su se prošetali. Evo koga je sve uhvatioobjektiv Pixellovog fotografa Luke Stanzla.

Zvone i Leonarda Boban

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Andrea Šušnjara i dečko Domagoj Bešker

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Nikolina i Vodije Ristović

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

I zagrebački gradonačelnik Milan Bandić bio je na "špici" jer se na Cvjetnom trgu održavala humanitarna akcija za djecu Dore.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

>>Jadranka Kosor, Anja Alavanja, Mate Janković... svi su na špici

Komentara 5

Avatar billybull
billybull
17:43 12.04.2014.

pise zvonko I leonarda boban...moram primijetiti da zvone nikad nije tako lose izgledao kao na ovoj fotki...zatim neki besker I susnjara (prava bih kombinacija) za koje nazalost nemam pojma tko su, pa srpski poduzetnik s sponzoriranom partnericom, pa bandic..a di su poznati o kojima se u naslovu prica?

DI
duncan_idaho
18:53 12.04.2014.

i što kaže čika vidoje?

SA
samazg
19:24 12.04.2014.

Ajme meni nije mi dobro od ove "silne" sreće koja frca na sve strane! Pogotovo produhovljeno i ostavreno izgledaju ovi sa psićem, vidi se da "zrače unutarnjom srećom i zadovoljstvom" Jadno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije