Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veselje

Strijelac hrvatske reprezentacije očekuje prinovu u obitelji

ivan perišić
Foto: Instagram
1/5
20.06.2014.
u 08:14

Supruga nogometaša Ivana Perišića trebala bi roditi za mjesec i pol dana, a dolasku seke najviše se veseli 1,5-godišnji sin Leonardo

U 48. minuti utakmice Hrvatske protiv Kameruna u listu strijelaca upisao se Omišanin Ivan Perišić, a ta minuta u životu članova njegove uže obitelji zauvijek će ostati zapamćena. Prvi je to Ivanov pogodak na velikim natjecanjima, a odličnom igrom impresionirao je nogometno gledateljstvo. Ivanov tata Ante utakmicu je gledao u Zagrebu, sam pred televizorom.

– To je moja rutina kada su utakmice reprezentacije u pitanju. Tako se najbolje mogu koncentrirati i paziti na sve detalje. Ostale utakmice na prvenstvu gledam s ekipom – priča ponosno tata Ante i opisuje trenutak kada je njegov 25-godišnji sin, inače igrač njemačkog Wolfsburga, pospremio loptu iza leđa kamerunskog golmana.

Posjeti djedu na selu

– U toj sekundi kroz glavu su mi prošli svi teški trenuci koji nisu vezani samo za nogomet i pomislio sam: "Bože, hvala ti i samo mu daj zdravlje" – priča Ante. Ako naša reprezentacija prođe skupinu, Ante se možda zaputi i u Brazil, a s njim bi mogla i Ivanova mama Tihana te seka Anita.

– Supruga i kći utakmicu su gledale u Lilleu u Francuskoj, gdje Anita studira. Mama je možda i najzaslužnija za Ivanov uspjeh. Ona se zbog njega stalno seljakala i bila mu je enormna podrška – kaže Ante te otkriva da ipak postoji netko tko se Ivanovu pogotku veselio više od njega.

>>'Imamo samopouzdanja, možemo se hrabro okrenuti Meksiku'

– Moj tata Petar, odnosno Ivanov djed koji živi u mjestu Čišla iza Omiša njegov je najvjerniji navijač. On je djedov ponos i znam da je bio preuzbuđen zbog pogotka – kaže Ante, a potvrđuje to i djed Petar.

– Naravno da sam gledao svoga Ivana iako je utakmica bila u ponoć. Jako sam sretan i cijeli dan mi ne prestaje zvoniti telefon. Svi čestitaju, a zvao me čak i brat iz Australije – priča djed Pero kojeg će njegov unuk po povratku iz Brazila odmah posjetiti.

Nije se nimalo promijenio

– Ivan se nije nimalo promijenio otkako je postao velika zvijezda. On je pametno i drago dijete, nije zaboravio odakle je i čujemo se svakih 15 dana, ako ne i češće – priča ponosni djed kojemu u posjetu dolazi i Ivanov jednoipolgodišnji sin Leonardo. 


– Dok je Ivan u Njemačkoj, malog Lea k meni dovede njegova mama Josipa kada dođu u Split. Šetamo po selu i jako je veselo dijete, a i moja nevjesta Josipa za svaku je pohvalu – kaže djed Petar. U obitelji Perišić ovog će ljeta, nadamo se uz pobjedu na Svjetskom prvenstvu, biti još razloga za veselje. Naime, Ivanova supruga Josipa za mjesec i pol na svijet bi trebala donijeti curicu, a hoće li roditi u Splitu gdje trenutačno boravi još se ne zna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije