Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKI NAPAD

Streep se obrušila na Trumpa, on joj uzvratio: 'Ne čudi me da me napadaju liberalni filmaši'

Meryl Streep
Foto: Reuters
1/4
09.01.2017.
u 09:33

– U Hollywoodu sve vrvi od stranaca i ako nas sve izbacite, nećete moći gledati ništa osim nogometa i mješovitih borilačkih vještina, koje uopće nisu vještine – kazala je Meryl Streep

Društvene mreže i mediji eksplodirali su nakon što je Meryl Streep noćas prilikom preuzimanja Zlatnog globusa za životno djelo napala novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa.

– Svi mi okupljeni na ovoj svečanosti pripadamo trenutačno najocrnjenijem segmentu američkog društva. Razmislite malo o tome. U Hollywoodu sve vrvi od stranaca i ako nas sve izbacite, nećete moći gledati ništa osim nogometa i mješovitih borilačkih vještina, koje uopće nisu vještine – kazala je Meryl Streep i podsjetila na situaciju kad je Trump ismijavao hendikepiranog novinara Sergeja Kovaleskog.

Nasilje izaziva nasilje

– Nepoštivanje izaziva nepoštivanje, a nasilje izaziva nasilje – kazala je Streep i pozvala sve da budu suosjećajni.

Trump je New York Timesu kazao da nije gledao govor Meryl Streep, ali kako nije iznenađen jer ga napadaju "liberalni filmaši".

– Pa sjetite se samo da je Meryl Streep otvorila konvenciju Hillary Clinton prošlog ljeta – podsjetio je Trump.

>>Sa čak 7 pobjeda u kategorijama, La La Land velika je pobjednica Zlatnih globusa

Komentara 26

Avatar kravata
kravata
09:53 09.01.2017.

Jeli dama dobila zlatni globus zbog hillary da napadne trumpa. Trump je dobio izbore tamo gdje nema bogatih i koji dalje i siromasnije zive od ove sminke Meryl.

DU
Deleted user
12:13 09.01.2017.

Vidi, vidi, tko bi rekao da i Amerikanci imaju svoju Raukar Uršku. Nagradno pitanje: tko je njihov Matula Vilček?

KE
kenjalo
10:18 09.01.2017.

ajde baba umri pusti nas ostale na miru,jos uvijek lajete pa do kada vise?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije