Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramotan ispad

Starleta Katie Price upropastila zabavu – vrijeđala goste i pokazivala grudi: 'Dodirnite ih!'

Katie Price
Foto: IPA/PIXSELL
1/4
22.12.2016.
u 13:14

Vlasnik tvrtke koji je angažirao poznatu starletu poludio je zbog svega, između ostalog i zbog toga što je Price bila skupo plaćena.

Kako biste reagirali da nekome platite čak 16.000 dolara da vodi domjenak, podijeli nagrade te se druži s gostima, a ta se osoba umjesto toga toliko napije da ne može stajati na nogama, vrijeđa goste, briše nos o stolnjake i slično?

Upravo to se dogodilo na božićnoj zabavi na kojoj je starleta Katie Price (38) priredila spomenutu scenu te je goste još nazivala ''ku**ama i gadovima'', a u toaletu se skidala, pokazivala grudi i ženama govorila da ih dodirnu.

Priča je osvanula u javnosti nakon što se pojavio video navedenog cirkusa, a možete ga pogledati OVDJE.

Naravno da je vlasnik tvrtke koji je angažirao poznatu starletu poludio zbog svega, između ostalog i zbog toga što je Price bila skupo plaćena.

Ona se pokušala opravdati na sljedeći način:

– Više nikad neću piti. Kada se napijem, prava sam noćna mora – kazala je Price koja je otišla kući u Rolls-Royceu koji je za nju unajmila tvrtka, piše Sun

Komentara 3

Avatar toxic alien
toxic alien
14:54 22.12.2016.

Dodirnuti njene grudi! Samo koza na njenim grudima je prirodna, sve ispod koze je silikon. Ja je ne bih ni stapom dirnuo.

OV
ovrhovršitelj
09:00 23.12.2016.

A gdje je broj moba, baš nam treba jedna takva...

AU
austrougarskigeneral
23:03 22.12.2016.

dobre grudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije