Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanosne obline

Starleta Coco tvrdi da je dijete jugoslavenskih emigranata

Coco
Pixsell
12.03.2010.
u 13:28

Nicole Austin, poznatija kao Coco, supruga je repera i glumca Ice-T-ja. Voli objavljivati svoje golišave fotografije na internetu kako bi svi mogli uživati gledajući njezine raskošne obline.

Supruga repera i glumca Ice-T-ja, starleta Nicole Austin, poznatija kao Coco, povjerila je američkim medijima kako ima jugoslavenske korijene. U jednom razgovoru rekla je kako su njezini baka i djed emigrirali iz Jugoslavije u Ameriku, no nije otkrila iz koje države su došli. Coco je zapravo najpoznatija po objavljivanju svojih golišavih fotografija na internetu na kojima ponosno pokazuje svoje i više nego zanosne i raskošne obline. Kada ne pozira gola, 30-godišnja starleta nastupa kao plesačica na koncertima svojega supruga za kojeg se udala prije pet godina.

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:53 12.03.2010.

Vidi se po faci da je Splicanka ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije