Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na proputovanju

Soraja iz Big brothera glavna je zvijezda Vodica

'15.07.2011., Vodice - Veceras je otvorena poznata diskoteka Hacienda. Najzapazeniji gost veceri je bila Soraja Vucelic finalistica ovogodisnjeg BB  Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL'
'Dusko Jaramaz/PIXSELL'
16.07.2011.
u 21:30

Nakon što je reality show Big brother nedavno završio, jedna od ovogodišnjih finalista, Soraja, posjetila je Hrvatsku.

Noćni klub Hacienda ovaj je vikend širom otvorio svoja vrata, a u petak navečer najviše je pozornosti među gostima vodičanskog hit-mjesta za izlazak bila - Soraja Vučelić, 24-godišnja finalistica regionalnog Big Brothera. Atraktivna Srpkinja bacila je u sjenu čak i vruće plesačice kluba odjevene u tange i seksi grudnjake te Brankicu Čondu, bivšu bigbrotherovku koja sreću traži u Dubaiju.

Ključne riječi

Komentara 7

SO
sotokuco
21:42 16.07.2011.

Majko moja, što je ovo u Hrvatskoj. Ova kenja zvijezda, a pokojni Brodarac navodni zločinac. Ludog li naroda.

CH
chemica
22:07 16.07.2011.

Zbilja, čudni neki ljudi. Koncerti Nede Ukraden se otkazuju zbog prijetnji velikih hrvata i katolika, a ovdje dolazi, kao \"glavna zvijezda\", kreatura koja pjevuši četničku himnu za dobro jutro. Spremte se spremte četnici, silna će borba da bude... Ne pratim baš repertoar Nede Ukraden, ali bih se kladio da se ovaj pjesmuljak na njemu NE nalazi.

OB
-obrisani-
02:53 17.07.2011.

meni je draža Soraja od brodarca! Soraja ja te volim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije