Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skoro odustala

Sofia Vergara: Zbog naglaska se nisam mogla koncentrirati na glumu!

sofia vergara
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
1/5
17.03.2014.
u 22:56

Glumica Sofia Vergara osvojila je glumački svijet, i našla se na Forbesovoj listi najbolje plaćenih TV glumica već dvije godine za redom...

Glumica Sofia Vergara osvojila je glumački svijet, i našla se na Forbesovoj listi najbolje plaćenih TV glumica već dvije godine za redom. Osim toga, redovito je proglašavana najljepšom ženom na svijetu te je u sretnoj vezi s Nickom Loebom. Svega toga ne bi bilo da Sofia nije na vrijeme prihvatila svoj naglasak, kojeg se nikako nije mogla riješiti.

- Kad sam se počela baviti glumom mislila sam da ću odlično pričati kad se doselim u Hollywood. Nije mi bilo jasno kako se Penelope Cruz i Salma Hayek nisu uspjele riješiti svojih naglasaka. Kad sam išla na audicije toliko sam se koncentrirala na to što govorim da se nisam mogla koncentrirati na glumu. Jednog dana sam rekla sama sebi kako mi se naglasak nikad neće promijeniti te da ću se truditi biti ono što jesam, pa ako ne uspijem, vraćam se na latinsko tržište, izjavila je Vergara. No, ubrzo je njezin naglasak postao ono što je izdvaja od drugih.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Zvijezde pokazale previše: Sofia Vergara navalila na tekilu, Kaley Cuoco uhvatila se za grudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije