Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njoj stvarno ide

Sofia Vergara najplaćenija je televizijska glumica već treću godinu zaredom!

sofia vergara
Foto: Arroyo-Oconnor/Press Association/PIXSELL
1/6
04.09.2014.
u 16:25

Sofia Vergara i ove je godine najplaćenija televizijska glumica. Prošle godine zaradila je 37 milijuna dolara...

Sofia Vergara i ove je godine najplaćenija televizijska glumica. Prošle godine zaradila je 37 milijuna dolara. Samo za ulogu u seriji ''Modern Family'' dobila je 325 tisuća dolara po epizodi. Novac kaplje od sponzorskih ugovora, reklama te vlastite kolekcije odjeće.

Ljepotica je zaradila čak 10 milijuna dolara više od svog kolege Ashtona Kutchera, koji je najplaćeniji televizijski glumac. Osim u poslu, Sofiji ide i u ljubavi. Trenutačno tako uživa u Meksiku sa svojim novim dečkom Joeom Manganiellom.

>>Provjerite kako to izgleda kada vam je djevojka Sofia Vergara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije