Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nabavljao tablete pod lažnim imenom

Slavni glumac kriv za smrt bivše djevojke? Jim Carrey: Nisam je ubio, žele me iskoristiti!

Jim Carrey na sprovodu je nosio lijes bivše djevojke Cathrione White
Foto: Niall Carson/Press Association/PIXSELL
1/5
20.09.2016.
u 12:15

Bivši suprug preminule White, Mark Burton tvrdi da je Carrey iskoristio svoje bogatstvo i status zvijezde kako bi ilegalno nabavio lijekove. Cathriona je prošle godine preminula od predoziranja

Holivudski glumac Jim Carrey tvrdi da su pravne tužbe vezane za samoubojstvo njegove bivše djevojke Cathrione White samo pokušaj da ga se iskoristi.

Sud posjeduje dokumente koji dokazuju da je Carrey, navodno pod lažnim imenom, nabavljao tablete za bivšu djevojku koja se godinama borila s depresijom. Prošle godine preminula je od predoziranja.

– Neću tolerirati ove bezosjećajne pokušaje da se iskoristi mene ili ženu koju volim. Nadam se da će jednog dana i to uskoro ljudi prestati pokušavati zaraditi od ove tragedije i pustiti je da počiva u miru – napisao je glumac u izjavi za medije. 

Bivši suprug preminule White, Mark Burton tvrdi da je Carrey iskoristio svoje bogatstvo i status zvijezde kako bi ilegalno nabavio lijekove.

Navodno je tada pokušao i sakriti svoju upletenost u događaj. Burton nadodaje da je glumac imao problema s kontrolom i manipuliranjem te da je koristio nadzorne kamere kako bi nadgledao Cathrionu.

Turbulentna veza između Carreyja i White trajala je nekoliko godina. Često su prekidali, a zadnji prekid uslijedio je samo nekoliko dana prije njezine smrti, kako javlja BBC.

Cathriona White u rujnu prošle godine počinila je samoubojstvo. Uz njezino beživotno tijelo pronađene su tablete. Njezinu posljednju poruku na Twitteru mediji smatraju svojevrsnim oproštajnim pismom. Imala je 30 godina. 

 

 

>> Jim Carrey o samoubojstvu bivše djevojke: Bila je zaista nježan i osjetljiv cvijet

Komentara 1

Avatar Andabel
Andabel
16:56 20.09.2016.

a ko se ocxe ubut uvik ce to npravit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije