Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazale sve

Slavne, zgodne i nage zasjale na legendarnim naslovnicama

gole
Foto: ESPN
1/17
26.06.2014.
u 21:42

Od "crne pantere" Naomi Campbell, preko koketne Mirande Kerr, donosimo vam pregled najatraktivnijih golih naslovnica svjetskih zvijezda

Njihova lica donose milijune, no ipak najviše prašine podigle su kada su skinule sve sa sebe. I nakon pet godina, naslovnica GQ-a s golom Jennifer Aniston smatra se jednom od najboljih, a kada se Kim Kardashian odlučila razodjenuti za W Magazine, mnogi su ostali razočarani.

Nakon što su se posljednjih mjeseci Gisele Bundchen i Rihanna skinule do kraja za naslovnicu Lui-ja, red je da se podsjetimo na neke od najslavnijih i najvrućih naslovnica koje su ostale urezane u povijesti.

Foto: Lui

Od "crne pantere" Naomi Campbell, preko koketne Mirande Kerr i Adriane Lime s nevinim pogledom do putene Serene Williams, donosimo vam pregled najatraktivnijih golih naslovnica svjetskih zvijezda.

>>Kakvo tijelo ima! Najbogatija manekenka svijeta skinula se do kraja

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:08 27.06.2014.

Nevjerovatvno. Pa poznato je da je najpoznatija gola zvijezda na naslovnici M.Monroe u Playboyu. No tu se spominje J. Aniston, a sto je jos gore GQ, W Mag I slicni petparacki tabloidi. Velica se ghetto crnkinja Rihanna, bez obzira sto uvijek ima drugaciju, cesto losu, periku. Mozda bi bilo pametno da bar kada se pise o stvarima na drugom kontinentu upitati nekoga tko poznaje cinjenice, a ne samo s nerazumijevanjem prepisati s interneta. I vrlo cesto jako lose ili cak netocno prevesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije