Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"tamo dolje"

Slatka mala koala? Ne i za suprugu princa Charlesa

camilla i charles (1)
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
07.11.2012.
u 10:12

Britanski kraljevski par u posjetu je Australiji gdje su se domaćini u Adelaideu dosjetili za fotografiranje donijeti koale

Slatka mala koala? Ne baš ako je suditi po izrazu Camile Parker Bowls, supruge britanskog prijestolonasljednika princa Charlesa. 

Britanski kraljevski par u posjetu je Australiji gdje su se domaćini u Adelaideu dosjetili za fotografiranje donijeti koale. Camili se to isprva nije svidjelo, no stisnula je zube i izdržala snimanje. 

Komentara 4

AN
Android
10:49 07.11.2012.

A kako je bilo koali?

RE
@rea
11:17 07.11.2012.

Koale su preslatke. Al domaćini su je trebali informirat prije fotke. Ne znam ni ja kako bih reagirala da mi odjednom uvale nekakvu životinjicu bez prethodnog upozorenja.

SE
sestrićna
16:17 07.11.2012.

došli oni pogledat jeli ostalo što a da nisu opljačkali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije