Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokorila instagram

Slavna pjevačica srušila rekord: Njezina fotografija osvojila je 4 milijuna korisnika i postala 'najlajkanija' fotka ikad!

selena gomez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
13.07.2016.
u 15:49

Zanimljivo je da je i donedavni rekord ''najlajkanije'' fotografije držala upravo fotografija poljupca Selene i Justina koju je na svom profilu kanadski pjevač objavio prije tri mjeseca

Pjevačica Selena Gomez ''srušila'' je još jedan rekord na društvenim mrežama. Nakon što je postala osoba koju prati najviše ljudi na Instagramu, Selena se potrudila objaviti i fotografiju koja će srušiti dosadašnji rekord. U tom naumu mlada je pjevačica i uspjela pa je tako jednu od njezinih fotografija na Instagramu lajkalo više od 4 milijuna obožavatelja. Tako je postala najlajkanija fotografija na Instagramu ikad, piše Daily Mail.

Fotografija se ne razlikuje mnogo od fotografija koje je Selena do sada objavljivala, a može se reći da je posebna samo zbog toga što u ruci drži bocu sa stihom pjesme "Me & the Rythm" koju je pjevala za Coca Colinu kampanju. 

 

when your lyrics are on the bottle 😛

Fotografiju objavljuje Selena Gomez (@selenagomez)

Ova vijest i nije toliko iznenađujuća s obzirom na to da Selenin Instagram prati više od 89,1 milijun korisnika, što je gotovo za četiri milijuna više od primjerice Taylor Swift i petnaest  milijuna više od njezina bivšeg partnera Justina Biebera. 

Zanimljivo je da je i donedavni rekord ''najlajkanije'' fotografije držala upravo fotografija poljupca Selene i Justina koju je na svom profilu kanadski pjevač objavio prije tri mjeseca unatoč tome što već više od godinu dana nisu zajedno. 

 

Feels

Fotografiju objavljuje Justin Bieber (@justinbieber)

>>Justin Bieber i Selena Gomez zajedno se odmaraju na Karibima

Komentara 1

CI
cika123
23:26 13.07.2016.

Prelijepa je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije