Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajna glumačka postava

Seksi Bojana Gregorić završila snimanje filma 'Otok ljubavi' Jasmile Žbanić

bojana gregorić
Foto: PR FOTO
1/13
15.07.2014.
u 15:33

Poznata bosanskohercegovačka redateljica Jasmila Žbanić završila je snimanje filma 'Otok ljubavi' koji se može pohvaliti odličnom glumačkom ekipom, ali i zanimljivim imenima koja su sudjelovala u njegovom stvaranju...

Poznata bosanskohercegovačka redateljica Jasmila Žbanić završila je snimanje filma 'Otok ljubavi' koji se može pohvaliti odličnom glumačkom ekipom, ali i zanimljivim imenima koja su sudjelovala  u njegovom stvaranju. Tako su uz Jasmilu Žbanić u realizaciji filma sudjelovali, kao scenarist Aleksandar Hemon, popularni i svjetski priznati pisac dok su producentski dio odradili Damir Ibrahimović i Leon Lučev. Većina filma snimljena je na prekrasnom otoku Sveti Nikola u blizini Poreča, dok su pojedini kadrovi snimani i u samom Poreču, Motovunu, ali i na još niz drugih lokacija.

Glumačku postavu čine uistinu zanimljivi i proslavljeni glumci, pa tako glavne uloge pripadaju Erminu Bravu, Ariani Labed, Adi Condeescu, Leonu Lučevu, Branki Petrić Fehmiu, Francu Neru i Bojani Gregorić koji jamče odličan film i prilično intrigantnu priču. A radnja filma uistinu je nesvakidašnja i uz puno glazbe donosi i puno humora specifičnog za ovo podneblje. Naime bračni par, Grebo i trudna Liliane (Sarajlija i Francuskinja), su na odmoru u Istri. Kao treća osoba se pojavljuje Flora (Rumunjka koja živi u Njemačkoj) te se zaplet stvara oko kemija koja se razvija između nje i svakog od ovih dvoje pojedinačno. Završna scena u filmu je Liliane kako pjeva  pjesmu "Island of Love".

Pjesma počinje stihovima "By loving other I do not love you less" te film završava njenim porodom usred kluba, poljupcem svakog od ovih troje međusobno i poljupcem Grebe sa Stipicom (Leon Lučev). Kroz film se provlači pjesma Scorpionsa "Wind of change" što je istovremeno i nadimak Grebe tijekom cijelog filma koji je zaradio pjevajući tu pjesmu na karaokama. Pjesma simbolizira promjenu kroz koju svi prolaze i događanja s kojima se susreću po prvi put u životu. U filmu dominiraju scene podmorja, ronjenja i sirena koje se ljube. Dobar scenarij i zanimljiva priča razlog su da će film 'Otok ljubavi' biti prikazan 6. kolovoza na švicarskom Locarno Film Festivalu te sredinom kolovoza na Sarajevu Film Festivalu gdje će imati svoju premijeru u regiji. Hrvatska premijera filma 'Otok ljubavi' predviđena je za listopad, kada bi i Hrvatska publika trebala vidjeti film koji će svojom pričom i tematikom sigurno privući veliki broj zaljubljenika u film.

>>Pristojna, a seksi: Bojana Gregorić zablistala u uskoj suknji

Komentara 2

Avatar tajar
tajar
20:39 15.07.2014.

Redateljica je ona ista osoba koja je Milanovića pred nekoliko mjeseci, za njegova posjeta Mostaru, "pristojno" zamolila da ide doma, odnosno na bošnjačkom "marš kući"!

AR
ArsenT
09:57 16.07.2014.

Kaj je ovo plaćeni oglas? Bit će da je ovaj film prepun duginih boja, slobodne ljubavi i ostalih blseavih novotarija. Nakon ovog filma slijedi nam ozakonjenje zajednica s brojem članova >2 (zaključujem samo po tekstu). S druge strane, očekujemo i i obranje rekorda Svećenikove djece i svjetsku slavu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije