Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro u Londonu

Salma Hayek otkrila za što bi ubila nekog!

'Actress Salma Hayek teams up with National Milk Mustache \'Got Milk?\' campaign to launch The Breakfast Project held at the L\'Ermitage Hotel in Beverly Hills, California on February 24, 2012. Photo:
Foto: Pixsell
1/5
28.03.2014.
u 22:51

Salma Hayek otkrila je da bi 'ubila' za ulogu u hit seriji 'Downton Abbey'. 47-godišnja glumica otkrila je za Just Jared da se uskoro s obitelji planira preseliti u London.

Salma Hayek otkrila je da bi 'ubila' za ulogu u hit seriji 'Downton Abbey'. 47-godišnja glumica otkrila je za Just Jared da se uskoro s obitelji planira preseliti u London.

- Englezi su puni duha, a u isto vrijeme suzdržani. To je jako bizarno. No, obožavam 'Downton Abbey'. Ubila bi za ulogu u tom filmu. No, što bi Meksikanka radila u toj seriji? Morala bi glumiti nekog gluhog i glupog, izjavila je Salma. Inače, Salma trenutno radi na nekoliko projekata.

Foto: Instagram

>>Slavna glumica i bogati suprug pobjegli da izbjegnu porez

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Nikad robom
Nikad robom
09:59 30.03.2014.

"No, što bi Meksikanka radila u toj seriji? Morala bi glumiti nekog gluhog i glupog, izjavila je Salma". katastrofa od prijevoda - eng. fraza "deaf and dumb” se prevodi sa gluh i nijem, a ne gluh i glup. to znajunaju i pučkoškolci... ali očito ne i ova novinarka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije