Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na očevoj utakmici

Pune ruke posla za Kate Middleton: Mali George prohodao

princ george
Foto: Anwar Hussein/Press Association/PIXSELL
1/7
16.06.2014.
u 12:23

Princ George prohodao je i narastao, a Kate Middleton ovog vikenda prvi put ga je odvela na polo utakmicu princa Williama

Kate Middleton imala je pune ruke posla ovog vikenda na polo utakmici princa Williama. Prvi put, na Dan očeva, Kate je povela njihova 11-mjesečnog sina Georgea na Williamovu utakmicu.

Preslatki dječak narastao je i prohodao, a čitavo vrijeme znatiželjno je puzao i trčkarao zelenim travnjakom dok su odrasli pozorno pratili utakmicu. Za to vrijeme, osmijeh nije silazio s lica Kate Middleton, koja je strpljivo udovoljavala svome jedincu.

Proteklu godinu Vojvotkinju od Cambridgea nije se moglo vidjeti na polo utakmicama, što je dotad bila tradicija za nju. Neke od prvih fotografija nje i Williama upravo su zabilježene na polo susretima.

>>Let dug 30 sati: Princ George plakao je na povratku kući

Foto: Anwar Hussein/Press Association/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije