Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anita Dujić Veljača:

Sa suprugom se vidim tek navečer u krevetu, a to je i najvažnije

Anita Dujić Veljača
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/3
29.03.2014.
u 09:00

Otkako se prije nešto više od pola godine udala za scenografa i arhitekta Ivana Veljaču, u njihovoj ljubavi ništa se značajno nije promijenilo

Gripa od koje se oporavlja nije spriječila manekenku Anitu Dujić Veljaču da dođe na netom završen Perwoll Fashion.hr i podrži svoju omiljenu dizajnericu Anu Mariu Ricov čiju je plavu kreaciju i odjenula za tu prigodu.

- S Ana Marijom već dugo lijepo surađujem i iz sezone u sezonu pratim njen rad. Zanima me što će pokazati i drugi dizajneri, prvenstveno uvijek sjajna Marina Design, rekla je Anita. Gripu je, otkrila je, 'pobrala' na setu serije 'Zora dubrovačka' na kojoj radi kao set dekorater.

- Jako sam iscrpljena od posla pa sam se i razboljela – požalila se Anita pa nastavila u vedrijem tonu: - Sviđa mi se taj posao, jako je kreativan te se i dalje vidim u tome iako mi je moda i dalje visoko na ljestvici.

Kao set dekoraterka počela je raditi prije godinu i pol na seriji „Stella“, a kreativna 29-godišnja manekenka radila je i nakit te ne isključuje mogućnost da se jednog dana okuša i u modnom dizajnu.

Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Otkako se prije nešto više od pola godine udala za scenografa i arhitekta Ivana Veljaču, u njihovoj ljubavi ništa se značajno nije promijenilo. – I dalje nam je divno kao i prije – smješka se Anita. Kako oboje puno rade, Ivan je trenutno angažiran na filmu „Ljubav ili smrt“ Daniela Kušana, vide se tek na kraju dana. - Vidimo se navečer kad dođemo u krevet, a to je valjda i najvažnije – smije se Anita i priznaje da intenzivno razmišlja o proširenju obitelji.

- Sve moje prijateljice su dobile sinove, a ja priželjkujem kćer – nježno će manekenka. Sa šogoricom Jelenom Veljačom, s kojom je radila na „Stelli“, a sada i na „Zori dubrovačkoj“ , dosta se dobro slaže i poslovno i privatno.

- Imamo sličan senzibilitet kad je u pitanju taj vizualni dio za koji sam zadužena na seriji – ističe.

>> One su seksi i u uskim hlačama, no zvijezda večeri je elegantna Anita Dujić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije