Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trudnoća joj dobro pristaje

Može li biti više seksi? Ruska manekenka mutne prošlosti 'okinula' selfie

Elena Perminova
Foto: Instagram
1/5
18.02.2014.
u 22:00

Manekenka očekuje treće dijete sa 52 godine starijim suprugom – ruskim novinskim mogulom Alexanderom Lebedevom

Za lijepu Elenu Perminovu (27) trudnoća je doista blaženo stanje.

Manekenka očekuje treće dijete sa 52 godine starijim suprugom – ruskim novinskim mogulom Alexanderom Lebedevom, a fotke trbuščića svakodnevno objavljuje na svom Instagram profilu. Posljednja u nizu prikazuje Elenu odjevenu u usku crnu haljinu koja joj izvrsno pristaje. Mlada majka nije dobila ni gram viška!

Perminova se posljednjih nekoliko sezona prometnula u pravu modnu ikonu ne zbog revija koje bi eventualno nosila već zbog istančanog modnog stila koji fotografi obožavaju bilježiti na sva četiri modna tjedna. No nije joj uvijek teklo med i mlijeko.

Kada joj je bilo 16 godina uhitila ju je policija u jednom noćnom klubu u Novosibirsku pod sumnjom da je upletena u dilanje droge. Prijetili su joj tada moćni dilerski klanovi, a iz zatvora ju je izbavio današnji suprug.

 

>>Manekenka Cara Delevingne u vezi s Michelle Rodriguez

Komentara 1

Avatar targus
targus
08:29 19.02.2014.

52 godine starijim???!!! Stvarno na što su sve spremne današnje žene. Radi materijalne situiranosti bez trunčice rada.....Svaka čast na jakom želucu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije