Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepoznati detalji

Robert De Niro ne skida čarape dok vodi ljubav

robert
Pixsell
29.01.2013.
u 10:47

Američka spisateljica Carole Mallory u knjizi "Picasso's Ghost" opisala je mnoge svoje ljubavne veze s poznatim osobama, među kojima i kratku vezu s glumcem koji ju je razočarao

Kako godine prolaze, o nekim zvijezdama u javnost izlazi sve više detalja. Tako je najnoviji neobičan podatak o glumcu Robertu De Niru da obavezno ima na nogama čarape dok vodi ljubav.

Naime, američka glumica, bivša manekenka i spisateljica Carole Mallory tvrdi da je s De Nirom imala 14-dnevnu romansu u hollywoodskom hotelu Chateau Marmont davne 1975. godine. Njihov kratak ljubavni flert opisala je u svojoj najnovijoj knjizi "Picasso's Ghost" u kojoj piše:

"Dok smo vodili ljubav, nije me prestajao gledati u oči. Imao je tetovažu leptira koju sam tek poslije povezala s njegovim površnim karakterom. A tu je i činjenica da je cijelo vrijeme imao čarape na nogama. Godinu dana poslije toga vjenčao se s Dianne Abbott... Cijenila bih da mi je to barem telefonski javio."

U istoj knjizi spisateljica je opisala i svoju vezu s Claudeom Picassom, sinom slikara Pabla Picassa, aferu s  Richardom Gereom i  Peterom Sellersom kojeg je opisala kao velikog pandu jer je jako dlakav po tijelu.

Carole priznaje da je stupala u veze s nekim poznatim osobama kako bi sama sebi dokazala de nešto vrijedi, no prekid s Picassovim sinom potpuno ju je slomio i još se nije oporavila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije