Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko je tata?

Rihanna je trudna?!

rihanna
Foto: Reueters/PIXSELL
1/3
10.12.2014.
u 18:30

Povod za nagađanja o bebi dali su stihovi Rihannine nove pjesme. U njoj se spominje da dijete raste unutar nje

Svjetski mediji navode da je Rihanna trudna. Vijest je objavljena pod velikim upitnikom, tim više što se ne zna tko bi mogao biti otac njena djeteta.

Povod za nagađanja o bebi dali su stihovi Rihannine nove pjesme. U njoj se spominje da dijete raste unutar nje. Veliku vijest navodno planira objaviti u sklopu izlaska novog albuma. Odrekla se i svog najdražeg poroka – pušenja marihuane, a sve da ne bi naštetila djetetu.

Ako zaista čeka dijete, najzanimljivije je pitanje tko je tata. Neki navode bivše dečke Chrisa Browna i Drakea, a postoji mogućnost da je to Cliff Dixon, s kojim se viđala ovog ljeta.

>>Rihanna posjetila Bijelu kuću: Pustite me unutra

>>'Rihannin progonitelj opasan je kao Chapman, on je tempirana bomba'

Ključne riječi

Komentara 4

ET
eufrat_top
23:17 10.12.2014.

Je je.. Hvala na čestitkama (:

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:20 11.12.2014.

njen je najdrazi porok crack, kao prvo.

PA
pavel1001
09:31 11.12.2014.

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije