Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u očinstvu

Ricky Martin: Moja obitelj sigurno će se širiti, želim imati i kćer!

ricky
Pixsell
20.01.2011.
u 14:27

- Očinstvo je predivno! Svaki dan se događa nešto novo. Matteo i Valentino stalno me napadaju, ali mogu to podnijeti! Nevjerojatni su – želim još djece. Ovo je tek početak naše obitelji – rekao je Ricky

Rickyju Martinu njegovi blizanci Matteo i Valentino otkrili su potpuno novu dimenziju života. Pjevač je toliko oduševljen ulogom oca da bi uskoro želio imati još djece, a želja mu je dobiti djevojčicu, piše Femalefirst.

- Očinstvo je predivno! Svaki dan se događa nešto novo. Matteo i Valentino me stalno napadaju, ali mogu to podnijeti! Nevjerojatni su – želim još djece. Ovo je tek početak naše obitelji – rekao je Ricky. Još ne zna koliko bi djece želio, ali, ističe, svakako bi htio imati i kćer.

Iako svim čulima uživa u novoj ulozi, 39-godišnji pjevač priznaje da je zbog djece potpuno promijenio navike spavanja.

- Bebe se bude svaka dva sata. Ustajem u sedam ujutro. Prije sam bio noćna ptica, ali sada sam već u rano jutro na nogama – kaže Ricky.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije