Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šale na njihov račun

Ricky Gervais ismijao Angelinu Jolie, Toma Cruisea i C. Sheena

ricky gervais
pixsell
17.01.2011.
u 13:24

Čuo sam da je film "Turist" nominiran samo zato da bi se strani novinari mogli družiti i naslikavati s Angelinom i Johnnyjem, rekao je Gervais u svome uvodnom govoru.

Britanski komičar i domaćin ovogodišnje dodjele nagrada Zlatni globus Ricky Gervais u svom uvodnom govoru nije poštedio najveće hollywoodske zvijezde. Ismijao je mnoge, no najsočnije šale pale su na račun Angeline Jolie, Toma Cruisea i Charlieja Sheena.

– Svi se veselimo zabavi nakon dodjele nagrada, zar ne? Jedva čekamo noćno partijanje i pijančevanje, odnosno ono što bi Charlie Sheen nazvao svojim doručkom – počeo je Gervais i nastavio u isto tonu.

– Loše kritike pokopale su film "Turist". Ne znam, ja ga nisam gledao, ali kruže smiješne glasine da je taj film ove godine nominiran za Zlatni globus samo zato da bi se strani novinari mogli družiti i naslikavati s hollywoodskim zvijezdama A kategorije Angelinom Jolie i Johnnyjem Deppom.

Pošteđen nije ostao ni Tom Cruise.

– Gledao sam nedavno film "I love you, Philip Morris" s Jimom Carreyjem i Ewanom McGregorom. Dva heteroseksualca pretvaraju se da su gay što je suprotno slučaju dva poznata hollywoodska scijentologa – odvažan je bio Gervais aludirajući na Toma Cruisea i Johna Travoltu.

Glumačkog veterana Brucea Willisa najavio je riječima:
–  Stiže tata Ashtona Kutchera!

Willis mu nije zamjerio. Barem ne na pozornici, tko zna što se događalo iza nje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije