Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svestranost

Reporter \'Provjerenog\' Ivan Skorin opet sa \'Zagrebačkim pričama\'

Ivan Skorin (1)
Foto: Nova TV
1/4
19.04.2012.
u 15:42

Ovih dana u tijeku je snimanje kratkog igranog filma \'Aut\' čiji scenarij Skorin potpisuje. Glavne uloge tumače Goran Radaković, javnosti poznat po ulozi u seriji \'Vratit će se rode\' i mladi glumac Matija Čigir.

Među scenarijima za omnibus "Zagrebačke priče 2" odabran je i onaj reportera "Provjerenog" Ivana Skorina. Ovih dana u tijeku je snimanje kratkog igranog filma "Aut" čiji scenarij Skorin potpisuje. Ovo je već drugi put da surađuje s timom projekta "Zagrebačke priče" produkcijske kuće Propeler film.

Ranije je prema njegovu scenariju "Špansko Kontinent" snimljen kratki film o istoimenom zagrebačkom kvartu i odnosu suprotstavljenih navijača Španskog i Prečkog. Ovaj put Skorin potpisuje scenarij za film u kojemu glavne uloge tumače Goran Radaković, javnosti poznat po ulozi u seriji "Vratit će se rode", i mladi glumac Matija Čigir. Većina radnje događa se na zagrebačkom Jarunu. Premijera cijelog omnibusa, pa tako i filma Aut, priprema se za ovogodišnji Pulski filmski festival.

– Biti reporter u Provjerenom je posao, a pisanje filmskih scenarija moj je hobi. Iznimno mi je drago što ponovno mogu surađivati s vrhunskim mladim redateljem Ivanom Sikavicom, iskusnim snimateljem Almirom Fakićem i nagrađivanom montažerkom Ninom Velnić. Upravo ova ekipa realizirala je i moj prvi scenarij "Špansko Kontinent" koji je premijerno prikazan u Puli 2009. godine, a godinu poslije dobio je i nagradu za najbolju montažu na Danima hrvatskog filma – rekao je Skorin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije