Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zar i oni?!

Rastaju se Melanie Griffith i Antonio Banderas!

'Melanie Griffith and Antonio Banderas arriving at the 84th Annual Academy Awards, held at the Kodak Theatre in Los Angeles, CA, USA on February 26, 2012. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
06.06.2014.
u 19:01

Melanie Griffith i Antonio Banderas rastaju se nakon 18 godina braka, javlja TMZ...

Melanie Griffith i Antonio Banderas rastaju se nakon 18 godina braka, javlja TMZ. Zahtjev je navodno predala Griffith, a kao razlog je navela nepomirljive razlike. U zahtjevu glumica traži alimentaciju te zajedničko skrbništvo. Taj savjet i nema pretjeranog smisla budući da njihova kći Stella u rujnu navršava 18 godina.

Osim toga, Melanie traži alimentaciju i za sebe. Prema riječima izvora bliskom paru, rastaju se u prijateljskim okolnostima. Ovo je četvrti razvod fatalne plavuše te drugi razvod latino zavodnika.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

>>Baš poput starog vina, Banderas s godinama sve bolji

Komentara 4

HA
Harpoon
19:41 06.06.2014.

Gospođa Melanie treba alimentaciju za sebe, jer kvalitetne klinike za odvikavanje od ovisnosti imaju jako skupe apartmane.

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
19:56 06.06.2014.

18 godina braka...pravo čudo u Hollywoodu

Avatar dva4u
dva4u
19:57 06.06.2014.

alimentaciju i za sebe??? - zar je ona maloljetna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije