Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STUDENT DAY FESTIVAL

Rade Šerbedžija zaplesao na Edu Maajku, Rundeka i Belana

Student day festival
Foto: Student day festival
1/15
01.06.2014.
u 14:59

U provodu su uživali glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija, glazbenik Damir Urban, dizajner Juraj Zigman, glazbenica Martina Vrbos i mnogi drugi

Rijeka je plesala ovog vikenda uz Student Day Festival. Tisuće mladih iz Hrvatske i regije uživalo je u koncertima poznatih svjetskih i domaćih glazbenika, a svojim domovima se vraćaju s novim prijateljstvima i uspomenom na provod koji će dugo pamtiti.

Uz zarazne ritmove Ede Maajke, Nene Belana, Darka Rundeka i brojnih drugih domaćih i svjetskih glazbenika plesalo se do ranih jutarnjih sati, a u vrhunskom provodu uživali su glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija, glazbenik Damir Urban, dizajner Juraj Zigman, glazbenica Martina Vrbos i mnogi drugi.

- Već godinama sam vjeran sudionik Student Day Festivala i mogu reći da je ovaj festival svakako jedan od mojih najboljih provoda u Rijeci. Protekla dva dana uživao sam u odličnoj glazbi i dobrom društvu te s nestrpljenjem očekujem nastavak sljedeće godine! – izjavio je dizajner Juraj Zigman.

Tisuće zadovoljnih studenata proteklih dva dana razmjenjivalo je studentske radove i iskustva na Međunarodnom studentskom filmskom festivalu, raznim radionicama, izložbama, natjecanjima te brojnim kulturnim i sportskim aktivnostima. Sjajna ekipa iz Chikaz Fit Festa pokazala je kako su mladi itekako osviješteni kada je riječ o zdravom životu i rekreaciji, a tijekom cjelodnevnog druženja plesalo se u ritmu najpoznatijih svjetskih plesova poput zumbe i brojnih drugih.

Foto: Student day festival

Komentara 11

DU
Dudek
16:03 01.06.2014.

Nemate poznatiji i zaslužnijih ljudi, da o njima pišete. To vam je vijest dana. Krasno žutilo!

TV
tv5378
16:23 01.06.2014.

...glumac,pjesnik i glazbeni Rade Serbdjija. Hmm...a sto je ono Rade napisao ili uglazbio?

DU
Deleted user
18:35 01.06.2014.

Edo majka i Rundek imaju toliko zarazne ritmove da ja evo vec deset dana plesem bez prestanka....jos kad vidim Radu mislim da se necu zaustaviti do Velike Gospe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije