Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogodite koje je nacionalnosti?

Rade Šerbedžija dobio ulogu u iznimno popularnoj seriji 'Downton Abbey'

rade šerbedžija (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
16.02.2014.
u 14:01

Carnival Films i ITV objavili su glumačka imena koje će se pridružiti ekipi hit serije 'Downton Abbey' u petoj sezoni...

Carnival Films i ITV objavili su glumačka imena koje će se pridružiti ekipi hit serije 'Downton Abbey' u petoj sezoni. Osim Richarda E. Granta i Anne Chancellor, u jednoj od najpopularniji serija današnjice glumit će i Rade Šerbedžija.

Čudno, opet će glumiti Rusa, no ovog puta nije terorist ili mafijaš, već izbjeglica. Rade će glumiti Kuragina koji je pobjegao iz Rusije nakon Prvog svjetskog rata. Premijera pete sezone serije očekuje se ove jeseni.

>>I Rade Šerbedžija i Goran Grgić otvaraju novu sezonu u KIC-u

Ključne riječi

Komentara 13

VA
vatra
15:16 16.02.2014.

sad bar znam koju seriju neću gledati.

DU
Deleted user
14:55 16.02.2014.

Mogli ste nas obavijestiti da li je kakvu ulogu dobila i kćer Šerbeđija, znate to nas jaaako zanima.Da li Danilo dobiva kakvu donaciju za neki novi jaaako važan film za Hrvatsku. Samo dajte.Vi u Večernjaku fakat znate opipati bilo građana i građanki Hrvatske.Svaka čast.

Avatar insideout
insideout
15:26 16.02.2014.

I sto ce glumiti...po obicaju pijanog rusa ili balkanskog lopova, ahahaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije