Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet provocira

Prvo je po nagradu došla gola, a sada izazovno vrti guzom

rihanna
Foto: Instagram
1/6
04.06.2014.
u 12:00

Nakon što je proglašena modnom ikonom, Rihanna je u prozirnoj haljini nagradu proslavila vrteći guzom

Prozirnom haljinom izazvala je burne reakcije, a sada je Rihanna pokazala kako slavi. Poznata pjevačica u ponedjeljak je primila nagradu za modnu ikonu godine, kojom su je proglasili američki dizajneri, u haljini Adama Selmana izvezenoj od 216.000 Swarovski kristala u kojoj ništa nije ostavila mašti.

Nakon dodjele nagrada, Rihanna je nagradu proslavila vrteći guzom.

–  Ovako slavimo lijepu večer ili trebam reći drugu polovicu prekrasne večeri –  napisao je ispod objavljenog videa Rihannin frizer Yussef Williams.  

Rihanna svojim eklektičnim modnim stilom diže prašinu gdje god stigne, što nailazi na odobrenje modne zajednice, koji su je već odavno uzeli pod svoje i od nje napravili modnu ikonu.

>>Nije li nešto zaboravila? Rihanna se pojavila na crvenom tepihu gotovo gola

Komentara 2

SK
sladja_kava
17:05 04.06.2014.

samo da bog da dobrog macora u gacama za ovakovu guzu hehe

LI
liliZG
13:58 05.06.2014.

već ju vidim sa četrdeset kak zgleda ko donatela vesace, nastojeći zaustaviti mladost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije