Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni princ

Princ Harry ovim potezom je htio impresionirati djevojku Meghan, a prijatelji ga ismijali zbog toga

princ Harry
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
08.03.2017.
u 15:08

Harry je počeo depilirati prsa što je iznenadilo njegove prijatelje i sada ga ismijavaju i govore da je nalik dečkima iz serije "Spasilačka služba"

Princ Harry totalno je zaljubljen u glumicu Meghan Markle, tvrde njegovi prijatelji koje je šokiralo na što je sve princ spreman zbog djevojke, koja bi mu, šuška se, uskoro trebala postati supruga.

Harry je nedavno bio na vjenčanju svog dobrog prijatelja na Jamajci, a kada se društvo prije vjenčanja uputilo na kratko kupanje njegovi prijatelji su bili iznenađeni kada je Harry skinuo majicu i pokazao depilirana prsa. 

Zezali su ga da sada nalikuje dečkima iz serije "Spasilačka služba".

- Iznenadio nas je, nikada prije nije to radio. Očito to radi da bi impresionirao Meghan - rekli su njegovi prijatelji za The Sun.

>>Princ Harry napao medije zbog uznemiravanja nove djevojke

>>Pitanje je dana kad će princ Harry objaviti zaruke s Meghan Markle

Komentara 2

RI
rikavac
17:25 08.03.2017.

Meghan samo me zanima sta si vidjela u njemu.

DE
denihr
15:32 08.03.2017.

Ako je sve to istina a ne PR glumice , loš je izbor napravio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije