Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala odabirom

Premlada za ovakvu haljinu? Ona sigurno ne nosi donje rublje

kendall jenner
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
16.06.2014.
u 08:10

Kendall Jenner na crvenom tepihu u vrlo izazovnoj haljini pokazala je da ne nosi donje rublje

Kendall Jenner očito je imala namjeru šokirati svojim modnim odabirom. Mlada članica klana Kardashian, 18-godišnja Kendall, pojavila se u haljini s dubokim izrezom i pokazala kako ne nosi donje rublje.

Uz nju je crvenim tepihom na dodjeli MuchMusic Awardsa prošetala je i njena mlađa sestra, 16-godišnja Kylie, koja je odabrala ultrakratku haljinu.

Dok su mnogi bili šokirani njihovim odijevanjem, smatrajući kako je riječ o preizazovnim kombinacijama za njihove godine, njihova majka Kris Jenner bila je oduševljena.

– Očaravajuće ste @kendalljenner i @kyliejenner. Jednostavno prekrasne – napisala je mama Kardashian ispod fotografija koje je objavila na društvenim mrežama.

>>Odgojili su me da budem radoholičarka, kaže golih grudi

Komentara 8

Avatar Svećenik
Svećenik
09:01 16.06.2014.

Ja sam je gledao dok se oblačila. Ima one žute gače kakve ima Borat. Sa vezicama na ramenima. Svakako vijest za Večernji. Čestitam!

Avatar MENSA
MENSA
08:51 16.06.2014.

Znate kaj, mene zaista zanima gdje gdje je na haljinama ovih poštovanih gospodični pričvrščena ceduljica sa (njihovom) cijenom? Jer tek tako možeš preko eBay-a usporediti njihove cijene s na primjer Tajlanđankama, Ukrajinkama, Moldavklama itd.

Avatar bradaZG
bradaZG
08:53 16.06.2014.

high society prostitutes.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije