Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak glumice

Preminula jedna od najvećih zvijezda meksičkih sapunica

magda guzman
Foto: Twitter
1/2
13.03.2015.
u 16:12

Magda Guzman slavu je stekla je s više od 60 sapunica, a hrvatskoj publici najpoznatija je kao Fidelina iz 'Otimačice' te kao Rufi koju je utjelovila u sapunici 'U ime ljubavi'.

Veteranka meksičkih sapunica Magda Guzman preminula je u četvrtak u 84. godini života od zatajenja srca.

- Moja baka Magda Guzmán krenula je na putovanje s Bogom. Leti visoko ljubavi moja, volim te – napisala je unuka omiljene meksičke glumice Magda Karina na svom Twitter profilu.

Svoju popularnost glumica je stekla mnogobrojnim ulogama u meksičkim sapunicama, a hrvatskoj publici najpoznatija je kao Fidelina iz "Otimačice" gdje je glumila s Gabrielom Spanic i Fernandom Colungom te kao Rufi koju je utjelovila u sapunici "U ime ljubavi".

Glumica je iza sebe ostavila četvero djece, troje unučadi i čak osmero praunučadi.

>>Zvijezda meksičkih sapunica tragično preminula uslijed duge borbe s rakom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije