Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO PREMIJERA

Predstavljamo novi videospot Igora Geržine i Magdalene Chovancove za singl „Eastern Magic“

Igor Geržina spot
Foto: Promo foto
1/3
28.04.2016.
u 09:00

Igor Geržina snimio je novi singl „Eastern Magic“ u kojem je ugostio saksofonisticu Magdalenu Chovancovu. Singl prati i video izdanje čiju premijeru vam donosimo na portalu Večernjeg lista.

Saksofonist Igor Geržina dobitnik je 8 Porina te 6 nagrada Status za najboljeg instrumentalista godine, a prošle godine proslavio je 30 godina umjetničkog djelovanja i sviranja saksofona. Svjetsku smooth jazz scenu osvojio je svojim autorskim instrumentalnim albumima 'Metropolis' i 'One Click World'.

Krajem godine Igor Geržina izdat će peti po redu samostalni nosač zvuka, a najavljuje ga upravo singl „Eastern Magic“ koji se drugi tjedan počinje emitirati i na radio postajama u Europi i Americi.

Singl „Eastern Magic“ Geržina je snimio u duetu sa saksofonisticom Magdalenom Chovancovom, koja zajedno s njemačkim producentom i gitaristom Robertom Fertlom djeluje pod projektom Threestyle, koji se trenutno nalazi pri samom vrhu svjetskih smooth jazz top lista te u Top 10 izvođača na Billboard Smooth Jazz ljestvici.

Spot za „Eastern Magic“ sniman je pod redateljskom palicom Mladena Đakovića u suradnji s produkcijskom kućom N.O. Production Videography.

Ovu međunarodnu suradnju podržala je i GDi Grupa kroz svoj program GDi For The Arts koji svojim doprinosom potpomaže i promiče umjetničke vrijednosti te širenje kvalitetne glazbe hrvatskih i regionalnih jazz glazbenika.

Promocija novog singla održat će se danas u 18 sati u sklopu OXBO Uncorked Wines & Bites programa u prostorijama OXBO Wine Bara u prizemlju hotela DoubleTree by Hilton Zagreb.

Saksofonistica Magdalena Chovancova ovom prilikom ekskluzivno će po prvi put nastupiti u Zagrebu, a na pozornici uz Igora i Magdalenu bit će njemački producent i gitarist Robert Fertl te Jurica Leikauff na klavijaturama.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije