Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorenje Milenniuma

Poznati sladokusci okupili se u centru Zagreba

Poznati na otvorenju Milenniuma
Foto: PR FOTO
1/14
16.04.2016.
u 18:21

Nakon nekoliko mjeseci planiranja, crtanja, rušenja, građenja i pripremanja novih slastica, otvorena su vrata novog, Millenniuma na čak 700 četvornih metara.

Slastičarnica Millennium, dugi niz godina poznata kao jedna od najslađih i najljepših destinacija u srcu Zagreba, dobila je svoje novo ruho.

Nakon nekoliko mjeseci planiranja, crtanja, rušenja, građenja i pripremanja novih slastica, otvorena su vrata novog, Millenniuma na čak 700 četvornih metara. 

Na otvorenju su bili mnogi slavni i poznati sladokusci poput Mirjane Hrga, Sandre Bagarić, Ive Jerković, Roberta Zuber, Anite Dujić, Andree Andrassy, Mislava Žagar, Renate Sopek, Ecije Ivušić, Edite Misirić, Ljudevita Grgurića Grge, Mare Bratoš, Ivane Šundov, Ivane Ergić, Sonje Kovač, Kristine Krepela, Iris Androšević Pinjuh te voditeljice Marijane Batinić. 

>>Domaće trendseterice uživale u ugodnom modnom druženju

Komentara 1

ST
strasni66
10:37 18.04.2016.

recimo samo da uz svu ovu raskoš kod otvaranja gazda spomenute slastičarne ne ispunjava osnovne stvari kao što je plača , zato mi se sve ovo gadi, a i država mu to dozvoljava :((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije