Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuga na društvenim mrežama

Poznati se opraštaju od Princea: 'Bio je istinski genije i glazbeno daleko ispred svih nas'

Prince
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/4
21.04.2016.
u 21:36

Slomljen sam! Mediji pišu da je Prince mrtav?! Zaista? Veliki gubitak za sve nas. Bio je genije. Bez riječi sam napisao je glumac Samuel L. Jackson na svom Twitteru

Vijest o smrti velikog glazbenika Princea zatekla je danas brojne zvijezde koje su se od svog kolege i idola počele opraštati putem društvenih mreža.

-Slomljen sam! Mediji pišu da je Prince mrtav?! Zaista? Veliki gubitak za sve nas. Bio je genije. Bez riječi sam napisao je glumac Samuel L. Jackson na svom Twitteru. 

Tugu zbog odlaska neponovljivog glazbenika nije krio ni redatelj Spike Lee. -Već mi nedostaje brat. Prince je bio duhovit i imao je odličan smisao za humor- poručio je Lee, dok je slavna voditeljica Ellen DeGeneres svoju tugu zbog odlaska glazbenika opisala riječima 'Prince je bio veći od života. Kako tužan dan'.

Od pjevača se oprostio i Boy George. -Danas je najgori dan ikada. Prince počivaj u miru. Plačem-poručio je pjevač putem Twittera.

-Ovo su istinski tužne vijesti. Bio je najbolji izvođač kojeg sam ikada vidio i istinski genij. Glazbeno je bio daleko ispred svih nas. Dva puta sam s njim pjevao na pozornici i bio sam počašćen. Počivaj u miru, purple warrior- napisao je Elton John

Tugu nije mogla sakriti ni Madonna koja se od Princea oprostila zajedničkom fotografijom na Instagramu uz koju je napisala: On je promijenio svijet. Bio je istinski vizionar. Kakav gubitak, shrvana sam - stoji u objavi kraljice popa.

 

He Changed The World!! A True Visionary. What a loss. I'm Devastated.🦄 This is Not A Love Song.

Fotografiju objavljuje Madonna (@madonna)

Vijest o odlasku slavnog glazbenika nije mogla prihvatiti manekenka Cara Delevigne. -Molim vas ne! Neka mi netko kaže da nije istina. Prince neće nikada umrijeti- napisala je Cara na Twitteru. 

>>U 58. godini preminuo legendarni Prince

>>Prince završio u bolnici nakon koncerta u Atlanti

Komentara 4

BS
@bserver
01:38 22.04.2016.

Draga Buvo genije ste Vi a Jackson je napisao da je Prince genij!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:41 22.04.2016.

ma gle ti S.L. Jacksona kako je brbljav za nekoga tko kaze da nema rijeci....

Avatar Sugar Kane
Sugar Kane
10:09 22.04.2016.

Michael Jackson, Whitney Houston, David Bowie, sada Prince... velikani pop glazbe odlaze. Ostala je još samo Madonna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije