Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dotuklo ga

Pogledajte što je pet godina zatvora učinilo od O.J. Simpsona

o.j. simspon
Foto: YouTube screenshot/Reuters/ PIXSELL
1/5
13.05.2013.
u 22:52

Neslavno oslobođen dvostrukog ubojstva u '90-ima, završio je u zatvoru u Nevadi zbog oružane pljačke, a tvrdi da je nevin

To nije O.J. Simpson s nogometnog igrališta, TV reklama, američkog "suđenja stoljeća", ili čak njegovo zadnje ročište. Umjesto toga, 65-godišnji čovjek koji je uveden s lisicama u sudnicu u Las Vegasu, činio se mnogo stariji, sjeđi i teži, nakon što je proveo pet godina u zatvoru u Nevadi.

U svom prvom javnom pojavljivanju od 2008. godine, Simpson je na sud došao tražiti novo suđenje u slučaju zbog kojeg je završio s kaznom zatvora od devet do 33 godine. Bivši nogometni junak, neslavno oslobođen dvostrukog ubojstva u '90-ima, deset godina kasnije osuđen je zbog oružane pljačke i drugih optužbi.

S novim timom pravnika, Simpson je pokušavao uvjeriti suca da je njegov odvjetnik u suđenju u Nevadi, Yale Galanter, bio u sukobu interesa i nije smio voditi Simpsonov slučaj oružane pljačke.

O.J. Simpson tvrdi i dalje da je samo pokušao vratiti sportske memorabilije i druge uspomene, poput supruginog vjenčanog prstena, koje su mu bile ukradene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije