Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajni geni

Pogledajte predivnu djecu Cindy Crawford

cindy crawford
Foto: Instagram
10.06.2014.
u 10:12

Čini se da su djeca Cindy Crawford pokupila njene sjajne gene. Manekenka je na Instagramu objavila fotografiju svoga sina Presleyja i kćeri Kaije...

Čini se da su djeca Cindy Crawford (48) pokupila njene sjajne gene. Manekenka je na Instagramu objavila fotografiju svog sina Presleyja i kćeri Kaije. Brat i sestra zauzeli su šaljivu modnu pozu, i pozirali svojoj majci, jednoj od najpoznatijih svjetskih modela svih vremena. Cindy je djeci u naslijeđe dala svoju ljepotu, a kći Kaia već je krenula njenim stopama.

Naime, prekrasna 11-godišnjakinja prošle je godine odradila snimanje za Versace. Nakon toga, Cindy ju je povukla iz svijeta mode rekavši kako je Kaia premlada da bi se bavila tim poslom. Ponosna Cindy rodila je Kaiu i Presleya u braku s poduzetnikom Randeom Gerberom, s kojim je nedavno proslavila 16. godišnjicu braka.

>>Zanosna manekenka nekad je izgledala kao slatki mali dječačić. Prepoznajete li je?

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:51 13.10.2014.

Mala ima ogromne uši.??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije