Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prozvala kolegice

Pjevačica Pretendersa opet šokira: Pop zvijezde radnice su seks industrije, prostitutke su

Chrissie Hynde
Foto: Pixsell
1/2
09.09.2015.
u 19:26

Mislim da su te žene nanijele puno štete ostalim ženama – rekla je Hynde te dodala kako misli da su pjevačice provokativne, ali ne u glazbi

Pjevačica Chrissie Hynde nedavno je izazvala zgražanje izjavom da su si žrtve silovanja same krive, a sada je dala svoj sud i o modernim pop zvijezdama.

U intervjuu za BBC osvrnula se na reakcije javnosti na njezino stajalište o žrtvama silovanja. I sama je bila žrtva, no smatra da žene koje se oblače provokativno privlače mentalno neuravnotežene zlostavljače te su si tako same krive za zločin koji im se može dogoditi. – Ako nekog provociraš... trebaš biti jako oprezan koga provociraš – rekla je Chrissie te dodala da današnja kultura pornografije provocira seksualno zlostavljanje.

Dodala je da u svemu tome sudjeluju pop zvijezde koje prodaju glazbu trljajući se o sve i noseći donje rublje u spotovima. – One sebe nazivaju feministicama. Možda su feministice uime prostitutki. One su radnice seks industrije, prostitutke su. Mislim da su te žene nanijele puno štete ostalim ženama – rekla je Hynde te dodala kako misli da su pjevačice provokativne, ali ne u glazbi.

>>Pjevačica šokirala izjavom: I žene su krive kad ih siluju

>>Solo debi “ženskog Keitha Richardsa” nakon 35 godina

Komentara 2

KL
klasika
08:02 10.09.2015.

Bravo Chrissie!

JM
Jean-Michel_Nicolier
09:08 10.09.2015.

Sve do riječi je rekla istinu, ali establišmentu je istina uvijek trn u oku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije