Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nada se prinovi

Petra Dugandžić: Nedostaje mi još dijete za potpunu sreću

'20.06.2012., Zagreb - Predstavljanje knjige Tatine curice Jelene Popovic Volaric u galeriji Velvet. Petra Dugandzic sa suprugom Sasom Vrankovicem. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL'
Foto: 'Luka Stanzl/PIXSELL'
1/3
21.10.2012.
u 08:57

Glumica iz serije "Larin izbor"prije pet mjeseci u balonu iznad Zagreba udala se za Sašu Vrankovića

Glumica Petra Dugandžić (36) pet mjeseci nakon vjenčanja od svojeg se 13 godina starijeg supruga Saše Vrankovića ne odvaja. Bilo da šeću gradom, idu na predstave ili modne revije supružnici su kao prst i nokat.

– U braku mi je jako lijepo, najljepše na svijetu – tvrdi Petra. Harmonija i sklad u njihovoj kući vladaju čak i kad su u pitanju kućni poslovi jer zaljubljeni Saša supruzi u svemu pomaže.

– Izmjenjujemo se, malo radim ja, malo on. Ne kuhamo stalno. Često i naručujemo hranu, ali nam to uopće ne smeta – tvrdi crvenokosa glumica. Ako bude sreće, kaže, uskoro će se sa suprugom smjenjivati i oko pelena i bočica jer u planu imaju i potomke.

- Jako sam spremna za djecu. Samo čekam da mi se zalijepe, ne? - iskreno će glumica. U pomoć će joj, kad beba stigne, priskočiti i vjenčana kuma – Jelena Popović Volarić, ali ne i njezin Janko jer su supružnici nedavno objavili da se razilaze.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije