Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEOINTERVJU

Petra Dugandžić i Ivana Mišerić: Večernjakova ruža obilježila je uspješnu godinu iza nas!

Petra Dugandžić i Ivana Mišerić
Foto: Vecernji.hr
1/6
06.04.2017.
u 16:46

Petra nam je kazala kako joj je uloga Kate u "Zlatnim dvorima" obilježila dosadašnju karijeru, a Ivana otkrila kako se pripremala za šou 'Tvoje lice zvuči poznato'

Glumica Petra Dugandžić i voditeljica Ivana Mišerić gošće su ovotjednog videointervjua. Petra nam je kazala kako joj je uloga Kate u "Zlatnim dvorima" obilježila dosadašnju karijeru. Nakon završetka snimanja otišla je na dijetu, a  o tome govori fanovima na svom YouTube kanalu.

Ivana se navikla na ranojutarnje dizanje, budući da svakog jutra vodi program an Otvorenom radiju. U intervjuu nam je otkrila i kako se pripremala za šou "Tvoje lice zvuči poznato", te što je još očekuje.

>>Ivana Banfić otvoreno: Požalila sam što sam stavila silikone

>>Na prvim koncertima pjevali smo zamotani u celofan, a sad punimo Dom sportova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije