Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dodatne analize

Peaches Geldof ipak je umrla od predoziranja heroinom?

Peaches Geldof
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
01.05.2014.
u 08:57

Informacije o predoziranju ove 25- godišnjakinje pojavile su se prvi put nekoliko dana nakon njene smrti, a uzorci su poslani na dodatnu analizu.

Peaches Geldof preminula je od posljedice predoziranja heroinom, a to će tijekom dana biti i potvrđeno službenim izvještajem, objavio je Daily Mail.

Informacije o predoziranju ove 25- godišnjakinje pojavile su se prvi put nekoliko dana nakon njene smrti, a uzorci su poslani na dodatnu analizu. Beživotno tijelo Peaches Geldof pronađeno je početkom travnja u njezinu domu u Wrothamu, a glasnogovornik policije iz Kenta tada je izjavio da je smrt bila iznenadna i neobjašnjena.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Foto: Reuters

Times je objavio kako policija nije pronašla nikakve tragove droge u njenoj kući, ali to ne znači da ona nije uklonjena prije njihovog dolaska, navodi se.

Od slučajnog predoziranja 2000. godine umrla je i njena majka Paula Yates (41), a Peaches je i sama posljednjih godina imala velikih problema s drogama. Hospitalizirana je 2008. godine zbog predoziranja zbog kojeg je nakratko prestala disati.

>>Otvara se istraga zbog smrti Peaches Geldof

>>Teorije zavjere o smrti Peaches Geldof: Ubili je sotonisti?

Komentara 5

LO
lojtra1
09:29 01.05.2014.

Pa nije valjda od voćnog jogurta!

AL
Alkana
21:36 01.05.2014.

Ah, što reći nego jadno i prejadno! Ponajviše zbog njene mladosti i njene malene djece. Ne bih nju tako žestoko kritizirala nego više one koji žive od prodaje droge i one koji to ne sprečavaju a dužni su. Bezbroj naše djece je svakodnevno u opasnosti da dožie nešto slično. A ovi danasšnji na vlasti, posebno i Mirela Holy, žele legalizirati "lake" droge, kao da je moguće zaustaviti se na njima. To je početak jednosmjernog puta u pakao i propast!

TO
tomzag
09:42 01.05.2014.

Ove bogataše ovisnike bi trebalo poslati na prisilni rad. Nisu zaslužili ni da umru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije