Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogatašica zna zaraditi

Paris Hilton u jednoj večeri zaradila 150 tisuća dolara

paris hilton, halloween
Foto: Instagram
1/6
04.02.2014.
u 14:16

Paris Hilton bogati se najvećom lakoćom ikad. Nakon što je plaćena 100 tisuća dolara za nastup u Atlantic Cityju u nedjelju navečer, osvojila je 50 tisuća dolara u kasinu...

Paris Hilton bogati se najvećom lakoćom ikad. Nakon što je plaćena 100 tisuća dolara za nastup u Atlantic Cityju u nedjelju navečer, osvojila je 50 tisuća dolara u kasinu. Paris je nastupila u rasprodanom prostoru, a plaćena je jako puno i to, navodno, zasluženo jer je zabavila sve.

Nakon što je dobro odradila posao za koji je sjajno plaćena, Paris je još novaca stavila na svoj račun te Atlantic City napustila teža za 150 tisuća dolara.

>>Sjećate li se nje? Crvena čipka odlično joj pristaje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije