Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#WeAreYourChildren

'Ovo je za vas': Sia snimila spot za žrtve masovne pucnjave na Floridi

Sia - The Greatest
Foto: Youtube Screenshot
1/8
07.09.2016.
u 22:00

Glavna zvijezda spota "The Greatest" ponovno je plesačica Maddie Ziegler (13), sada već tradicionalni alter-ego uspješne glazbenice

Pjevačica Sia Furler (40) izdala je novi video "The Greatest" u spomen na 49 žrtava tragične pucnjave koja se u lipnju odvila u noćnom klubu Pulse u američkom Orlandu.

Sia je snage udružila s američkim reperom Kendrickom Lamarom i australskim redateljem Danielom Askillom. Glavna zvijezda spota ponovno je plesačica Maddie Ziegler (13), sada već tradicionalni alter-ego pjevačice.

Ovoga puta Maddie ne izvodi samostalnu koreografiju, već uz pratnju 49 plesača/ica prenosi priču pjesmu "The Greatest". 

 

Plesač Matt Moseley na društvenoj mreži osvrnuo se na svoje sudjelovanje u stvaranju novog spota. – Čast mi je biti dio ovog videa. 49 predivnih života je izgubljeno. Ovo je za vas – poručio je akter videa.

Set spota nalikuje izgledu noćnog kluba, na zidovima se nalaze rupe od metaka, dok na kraju pjesme mladi plesači iznenada padaju na tlo. Unatoč sličnostima, intrigantnu ideju spota i njezinu povezanost sa stvarnom događajima zasad nitko iz službenog tima glazbenice nije potvrdio.

 

>> Sve manje se skriva od javnosti, a njen glazbeni uspjeh raste

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije