Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatki McConaughey

Ovaj dječak trenutačno je najslavniji hollywoodski glumac

metju mkonhi
Foto: Instagram
1/4
04.03.2014.
u 13:26

Matthew McConaughey trenutačno je najzanimljivija osoba u Hollywoodu. Iako mu je ovo prva nominacija za Oscara, već ona bila je dovoljna da glumac uzme zlatni kipić...

Matthew McConaughey trenutačno je najzanimljivija osoba u Hollywoodu. Iako mu ovo prva nominacija za Oscara, već ona bila je dovoljna da glumac uzme zlatni kipić. Mnogi će se složiti – zasluženo. I dok se svi zabavljaju njegovom reakcijom, govorom i bračnim životom, jedna mlada djevojka pohvalila se na Twitteru da je Matthew bio partner njezine tete na maturalnom plesu.

– Tetin partner na maturalnom plesu upravo je dobio Oscara. Čestitam, Matthew McConaughey, napisala je Leah Pickett. Matthew je i kao tinejdžer bio vrlo elegantan. Dok ga je na jedan od prvih plesova odvela teta mlade Leah, sada ga svuda prati supruga Camila Alves.

Nakon što je osvojio Oscara, navodno je supruzi prišapnuo da što prije želi doći kući da počnu raditi na još jednom djetetu. Par ima već troje djece.

>>Ovo su svi dobitnici Oscara: Pogledajte govore ganutih pobjednika!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije