Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fatalna tenisačica

Ova krhka plavuša ostala je bez dečka zbog Ane Ivanović

sarah brander
Foto: Screenshot
1/7
12.09.2014.
u 14:41

Ana Ivanović u vezi je s Bastianom Schweinsteigerom, a otkrio je to njemački Bild, koji se dokopao fotografije para koji je uživao u romantičnoj šetnji New Yorkom...

Ana Ivanović u vezi je s Bastianom Schweinsteigerom, a otkrio je to njemački Bild koji se dokopao fotografije para koji je uživao u romantičnoj šetnji New Yorkom.

Zbog fatalne tenisačice nogometaš je ostavio njemačku manekenku Saru Brander, s kojom je bio u vezi sedam godina. Sarah je nekoliko godina svrstavana među najljepše žene svijeta, a Bastiana je upoznala 2007. Ubrzo su započeli vezu, a tijekom sedam godina Sarina se karijera razvijala kao i Bastijanova.

Ništa ih nije moglo razdvojiti, a Sarah se na kraju odlučila na život u Münchenu, uz nogometaša. Dok su im mnogi predviđali brak, nogometaš je imao drukčije planove pa se bacio na fatalnu Srpkinju.

>>Schweinsteiger ostavio manekenku i ljubi tenisačicu Anu Ivanović

>>Opa! Ana Ivanović u seksi modnom izdanju kakvo dosad nismo vidjeli

>>Zašto je Bob Sinclar klečao pred Anom Ivanović?

Komentara 12

SE
sestrićna
18:58 12.09.2014.

ipak nije imao snage za obje...

GA
garincha
20:03 12.09.2014.

Moze mu se,pun je ko brod...a i ruzan ko poreznik!

ST
StrankaDemokratskihPromjena
21:08 12.09.2014.

lijepe cure ,,,,,,, komentari su vam bez veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije