Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesretna Selena Gomez

Otkrila SMS poruku u Bieberovom mobitelu pa ga (opet) ostavila

'Selena Gomez and Justin Bieber attending the 2011 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at the Sunset Tower Hotel in Los Angeles, USA. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/PIXSELL
1/7
09.10.2014.
u 11:35

Ne tako davno pjevač Justin Bieber izjavio je da će ovaj put njihova veza biti ozbiljna i kako želi da Selena bude majka njegove djece

Njih dvoje nikako na zelenu granu.

Ma koliko bili poznati i bogati, ipak su nesretni. Riječ je, naravno o Seleni Gomez i Justinu Bieberu.

Dokaz je to da se ljubav zaista ne može kupiti, na nesreću ovog mladog para. Ne tako davno pjevač Justin Bieber izjavio je da će ovaj put njihova veza biti ozbiljna i kako želi da Selena bude majka njegove djece. No, sreća ipak nije dugo potrajala. Selena je pročačkala po mobitelu svog dečka dok su bili na odmoru u St. Maartenu i otkrila SMS poruku od Kendall Jenner,  javlja HollywoodLife.

Podsjetimo, Gomez ne podnosi Kendall i Kylie Jenner, s kojima se prije ljeta posvađala.

Iako Bieber tvrdi da je sa sestrama Jenner samo u prijateljskom odnosu, Selena očito ne vjeruje pjevaču dovoljno pa ga je opet ostavila.

>>Justin Bieber i Selena Gomez zajedno se odmaraju na Karibima

>>Justin Bieber sa Selenom doručkuje, a s Kendall večera

 

Komentara 3

Avatar commentator
commentator
13:21 09.10.2014.

----"Ne tako davno pjevač Justin Bieber je izjavio kako će ovaj put njihova veza biti ozbiljna i kako želi da Selena bude majka njegove djece."---- Ovaj nezna što prića, dajte ih pogle'jte, izgledaju k'o da su ispali iz nekog kalupa.

LI
liliZG
10:50 10.10.2014.

zato ja ne prčkam po mobitelju svog muža, da me ne bi nešto iznenadilo....

JE
jedna
12:52 09.10.2014.

dicija posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije