Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hollywoodska zvijezda

Orlandu Bloomu odbijena viza za Indiju

orlando Bloom
Foto: Press Association/Pixsell
21.12.2015.
u 13:39

Prema pisanju lista, glumac je rekao da je sve bio jedan veliki nesporazum i da vjerojatno nije ispravno popunio formular za vizu

Hollywoodska zvijezda Orlando Bloom morao se vratiti doma nakon što mu je odbijen ulazak u New Delhi jer nije imao odgovarajuću vizu, ali se nakon intervencije indijskog ministarstva vanjskih poslova ubrzo vratio.

Britanski glumac (38) stigao je u subotu ujutro u New Delhi iz Londona da bi mu granični policajci rekli kako je njegov zahtjev za online vizu odbijen, piše list The Times of India.

Bloom je potom deportiran iz Indije, ali se vratio u nedjelju pošto je ministar vanjskih poslova Sushma Swaraj razgovarao s djelatnicima indijskog veleposlanstva u Londonu i izdao mu posebnu vizu, rekao je vladin dužnosnik.

Bloom, poznat po ulogama u hitovima "Gospodar prstenova" i "Pirati s Kariba", trebao je promovirati turizam na poziv vlade indijske države Uttar Pradesh.

Prema pisanju lista, glumac je rekao da je sve bilo jedan veliki nesporazum i da vjerojatno nije ispravno popunio formular za vizu.

Bloom je u nedjelju posjetio Taj Mahal, a u Indiji će provesti božićne blagdane, navodi list. 

>> Humani glumac posjetio izbjeglice u Makedoniji!

Komentara 2

D1
d12345
16:42 21.12.2015.

Strašna vijest......Buva jesi li to ti????

Avatar black_cat
black_cat
14:44 22.12.2015.

koja viza?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije