Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Graciozna diva

Oprez, seksi!: Majka slavne Beyonce u vrućem izdanju osvanula na naslovnici Ebonyja

Tina Knowles
Foto: Ebony Facebook
1/4
16.06.2015.
u 16:30

Predivna Tina Knowles osvanula je na naslovnici srpanjskog izdanja magazina Ebony i oduševila svojim besprijekornim izgledom koji nimalo ne odaje da je slavna mama u šestom desetljeću života

Da su za ljepotu pjevačice Beyonce Knowles zaslužni dobri geni znamo već odavno, a sada smo se još jednom u to uvjerili. Njena majka, 61-godišnja Tina Knowles, snimila je vrući editorijal za srpanjsko izdanje magazina Ebony i iznenadila svojim nevjerojatnim izgledom.

Seksi editorijalom uspješna poduzetnica pokazala je svoj besprijekoran izgled koji je gotovo nespojiv s njezinim godinama. Svoj mladenački izgled Tina pripisuje pilatesu koji već godinama vježba pet puta tjedno.

Za potrebe snimanja seksi mama pozirala je u dugoj crvenoj haljini koja je naglasila njezine obline i koja se odlično stopila s crvenim ružem na usnama. Cjelokupan dojam do savršenstva je dovela bujna kovrčava kosa koja joj je oduvijek zaštitni znak.

Slavna mama u intervjuu je progovorila o svojoj obitelji, ali i o bivšem suprugu Mathewu Knowlesu od kojeg se nakon više od 30 godina braka rastala zbog nevjere. Otkrila je i kako joj je zet Jay Z predložio da počne izlaziti s mlađim muškarcima. Njegov savjet nije poslušala, a ljubavnu sreću pronašla je u zagrljaju sedam godina starijeg glumca Richarda Lawsona s kojim je u travnju uplovila u bračnu luku.

Mama Knowles na naslovnici pravi pogodak za izdanje koje slavi žene koje će zauvijek biti seksi. Slažete li se?

Foto: Ebony Facebook

>>Nakon 31 godine braka rastali se roditelji Beyonce Knowles

>>Voštana figura Beyonce Knowles u Regents parku postala atrakcija

Komentara 5

MU
Mukowsky
20:44 16.06.2015.

Vidi se da je prije par desetljeća bila vrlo lijepa.

ĆA
ćaćaća
19:34 16.06.2015.

bolja od kćerkice.)

BE
bendz
21:21 16.06.2015.

Zena je MINA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije