Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
one direction u nevolji

Mladi glazbenik napustio turneju zbog glasina da je prevario djevojku!

zayn malik
Foto: Instagram
20.03.2015.
u 16:40

Mladić je sve napustio jer su se u medijima pojavili napisi da je prevario dugogodišnju djevojku Perrie Edwards

Zayn Malik, član benda One Direction, otišao je s turneje i vratio se u Veliku Britaniju. Mladić je sve napustio jer su se u medijima pojavili napisi da je prevario dugogodišnju djevojku Perrie Edwards.

Snimljen je, naime, u četvrtak kako se drži za ruke s djevojkom Lauren Rich. Iako su sve članove benda opsjedale djevojke, Zayna su spojili s Lauren te je bio primoran vratiti se kući i pokušati spasiti vezu s Perrie. Prijatelji djevojke koja se fotografirala s glazbenikom tvrde da nije mislila ništa loše te kako vjeruju da između njih zaista nije bilo ničeg. – Fotografirala se sa slavnom osobom i došlo je do ovog. Nije sve uvijek kako se čini na fotografiji.

Ona je djevojka koja se voli zabavljati, ovim nije ništa loše mislila. Sve ovo što joj se radi je potpuno zlonamjerno. I dok Lauren opravdavaju prijatelji, Zayn se tek sada mora opravdati curi. Stres mu je, kažu, bio prevelik da bi ga mogao podnijeti na turneji.

>>Zaynu Maliku pozlilo, One Direction morao otkazati koncert

>>One Direction u Africi se druže sa siromašnom djecom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije