Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lajkate?

Ona je kraljica Facebooka! Prva je prikupila čak 100 mlijuna lajkova

shakira
Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
1/7
19.07.2014.
u 20:00

Niti jedan brend, glumačka ili glazbena zvijezda pa ni mediji ne mogu danas bez Facebooka ako žele poslovati kako spada

Kolumbijska pjevačica zamamnih oblina kraljica je Facebooka.

Shakirina službena stranica prva je naime na svijetu koja je prikupila čak 100 milijuna lajkova

Niti jedan brend, glumačka ili glazbena zvijezda pa ni mediji ne mogu danas bez Facebooka ako žele poslovati kako spada, a utrka je za lajkovima pritom neizbježna. Više lajkova od Shakire zasad imaju jedino stranice Facebooku i njihove mobilne aplikacije. Što znači brojka od 100 milijuna? Konkretno, to je osam posto od Facebookovih aktivnih korisnika.

Stranica je pokrenuta prije pet godina, a Shakiri donosi goleme količine novca.

 

Povezana je s iTunesima gdje fanovi odmah mogu kupiti njezinu glazbu (osim ako su u Hrvatskoj, op.a.), može dijeliti najnovije video spotove, komunicirati s obožavateljima i odškrinuti im vrata svoje intime fotkama iz obiteljskog života.

U zbrajanju fanova pomogle su i seksi fotke, slike novorođenog sina, ali i SP u Brazilu koje je zatvorila i "zaradila" tri milijuna lajkova.

>>Shakiru svekrva sili da joj uskoro rodi i unuku

>>Izbacili je iz zbora jer pjeva 'kao koza', a danas je svjetska zvijezda

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:17 19.07.2014.

mi Hrvati ne pisemo "po Vuku", tako da nije "lajk" nego like. Ima mnogo nebuloza u danasnjem govoru, kao npr "tights" neki zovu tajicama, no novinari su jos od doba Hrvatskog Narodnog Preporoda bili nositelji Hrvatskog jezika I cuvari gramatike. Bili su obrazovani, I prije pisanja proucili bi teme.Danas nazalost tzv. novinari pisu kao ulicari I koriste vise srpski nego nas jezik. Prije par tjedana novinarka je napisala da je glavni grad Brazila Rio. A toliko je mladih pismenih ljudi na burzi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije